Sant Jordi 2012

La Fundació Astres durant la diada de Sant Jordi va tenir dues parades: a Girona i Santa Coloma. En aquestes es van exposar i vendre els productes propis elaborats per les persones usuàries d’ambós centres ocupacionals i de la residència Can Font. Durant tota la jornada es van fer torns rotatius. Es podien trobar peçes de bijuteria artesanal fetes amb argila polimèrica, bijuteria amb feltre, amb material reciclat com les càpsules nespresso…fins a punts de llibre amb el drac i la rosa, en motiu de la celebració de Sant Jordi. La diada va estar un xic deslluïda pel fort vent que feia però la venda dels productes i de les roses va ésser tot un èxit. Les persones usuàries es van involucrar molt i van gaudir d’allò més!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield