Projecte Autonomia = Dignitat Personal

El passat 21 de Juny a la Casa de Cultura de Girona, sota el títol Defensem els nostres Drets , es va celebrar un acte de suport al centre ocupacional que gestiona la Fundació Astres, davant les retallades que posen en perill 200 persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest acte ha estat impulsat pels familiars dels treballadors del centre.

Des de la Fundació Astres i també en nom de les persones amb  discapacitat intel·lectual que treballen als nostres serveis volem agrair la col·laboració de les persones que de manera desinteressada van participar en l’organització dels actes del projecte “ Autonomia = Dignitat  Personal” dirigit a recaptar fons perquè puguem continuar treballant, aquests aspectes fonamentals, per la  qualitat de vida de les persones amb DI que atenem.

Amb l’acte es van aconseguir recaptar  més de 1300€ i actualment continuem rebent donacions al compte corrent de la Fundació.

Aquestes persones són:

  • Familiars de les persones usuàries dels serveis de la Fundació ASTRES.
  • Treballadors/es del CO de Girona i Santa Coloma de Farners.
  • Mercè Rigau i Cor de Dansa Preludi Juvenil.
  • Ruth Vert i Alba Barceló.
  • Gustau Castellana.
  • Quim Aiguavella.
  • Josep Bonet i Margarita Marull.

Moltes gràcies a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield