La Llar residència Sant Ponç visita el Zoo i el port de Barcelona!

visita_zoo_barcelona_llar_st_ponç_nov12_1

El passat dissabte 24 de novembre de 2012 els nois i noies de la Llar residència Sant Ponç de Girona van fer una sortida al Zoo i al port de Barcelona.

La sortida els va permetre passar un dia diferent gaudint dels espais i amb els animals del Zoo de Barcelona. També van aprofitar la sortida per passejar per la zona del port de Barcelona i les rambles.

La Llar residència Sant Ponç és un servei residencial de la Fundació Astres que neix l’any 1997 amb la voluntat de donar resposta a la necessitat de més places residencials per a persones amb discapacitat intel·lectual que tenia la ciutat de Girona.

És doncs un recurs residencial de règim obert i estada il-limitada, que assumeix les funcions educatives i assistencials.

Més enllà d’oferir un recurs residencial la Llar residència Sant Ponç de la Fundació Astres té per missió aconseguir el màxim grau d’autonomia de les persones usuàries que atenen, així com el més alt grau de participació en la vida social de la ciutat i el país.

Sortides com la del Zoo i el port de Barcelona responen a aquests objectius. I com podem veure a les fotos està clar que,  a més, s’ho van passar d’allò més bé!

[nggallery id=2]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield