La Fundació Astres defensa la llibertat de decidir de les persones amb discapacitat

Jornada_Comissio_Etica_PE_Autogovern_Discapacitat_juny13

El passat dissabte 1 de juny de 2013 la Fundació Astres, en el marc dels actes del 10è aniversari de l’entitat, va organitzar la 1a Jornada d’Ètica de Plataforma Educativa, dedicada a l’ètica en l’autogovern de les persones amb diversitat funcional, dirigida especialment a familiars i tutors legals.

La jornada va comptar amb la participació d’experts de l’àmbit de l’ètica, jurídic i pedagògic; tots van coincidir en la necessitat d’apoderar a les persones amb discapacitat, de flexibilitzar i revisar més les sentències d’incapacitat i de vetllar per a fomentar l’estabilitat per a potenciar l’autonomia i la capacitat de decidir.

Van assistir i participar a la jornada Ma. Àngels Oliveras, presidenta de la Fundació Astres, Glòria Fàbrega i Albert Rosa, gerent i coordinadora tècnica l’entitat i usuaris de la residència Can Font de la Fundació Astres, que atén a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns de conducta.

Podeu llegir una breu crònica de la jornada publicada al Bloc de la Comissió Ètica de Plataforma Educativa clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield