Santa Coloma de Farners cedeix a la Fundació Astres un terreny per fer una escola d’educació especial

Vista aèria del carrer de l'esperança de Santa Coloma de Farners. Foto: Google Earth
Vista aèria del carrer de l’esperança de Santa Coloma de Farners. Foto: Google Earth

El passat dilluns 10 de març el ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners va aprovar per unanimitat cedir uns terrenys a la Fundació Astres amb la finalitat de construir-hi una escola d’educació especial.

Amb aquesta aprovació l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners posa fil a l’agulla a la llarga reivindicació del municipi de disposar d’una escola d’educació especial, doncs els alumnes que necessiten educació especial s’han de desplaçar bé a Blanes, bé a Girona.

El terreny cedit, situat al carrer de l’Esperança de Santa Coloma de Farners, té una superfície de 1.302 m2 i la previsió és que la Fundació Astres s’encarregui de les obres de construcció de l’escola.

En paraules de l’alcalde de Santa Coloma, Antoni Solà, “el Departament d’Ensenyament, segons converses que hem mantingut, estaria disposat a dotar el centre amb el professorat, possiblement a partir del curs vinent, però, no intervindrà en la construcció del centre. En canvi, la Fundació Astres pot fer-se càrrec de la construcció de l’equipament, en diferents fases.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield