3 motius per col·laborar amb l’Obrador Ecològic i Social de Can Moragues

Can Moragues des d’un camp de blat. Imatge: Fundació Emys
Can Moragues des d’un camp de blat. Imatge: Fundació Emys

La Fundació Astres i la Fundació Emys estem engegant de manera conjunta un un obrador ecològic de productes de proximitat que conservi la natura i ajudi a les
persones més desafavorides del nostre territori.

Com ja haureu pogut llegir en aquets breu introducció el projecte de l’Obrador Ecològic i Social de Can Moragues té tres grans línies d’acció que esdevenen, alhora, tres grans motors, motius si voleu, per al seu desenvolupament:

  • l’Obrador Ecològic i Social de Can Moragues és un projecte mediambiental: La Fundació Emys és una entitat sense ànim de lucre amb ser a Riudarenes que des de 2003 treballa en la conservació del patrimoni natural i cultural.
  • l’Obrador Ecològic i Social de Can Moragues és un projecte social: la Fundació Astres és una entitat sens ànim de lucre amb una llarga trajectòria en el suport a persones amb intel·ligència límit i amb risc d’exclusió.
  • l’Obrador Ecològic i Social de Can Moragues promou els productes “Km0”: un dels objectius d’aquest projecte és fomentar el desenvolupament sostenible social i ambiental amb una producció ecològica i de proximitat.

Si creieu que aconseguir un futur sostenible a nivell social i ambiental no és una utopia sinó que es pot construir en base a petites iniciatives, aquesta n’és una que, amb la vostra aportació, per petita que sigui, pot esdevenir una realitat!

Podeu ajudar-nos fent difusió d’aquest projecte i, si voleu i podeu, fer-hi una aportació a partir de 5 euros! Per poquet que hi poseu, tindreu un retorn i un reconeixement!

Per a més informació del projecte cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield