Iniciem les obres d’ampliació del centre Can Font

Aquest mes de març de 2015 es varen iniciar els treballs de moviments de terres i fonamentació de les obres d’ampliació de la Residència Can Font de la Fundació Astres, una ampliació que ha estat possible gràcies a les aportacions de la Fundación ONCEDiputació de GironaFundació La Caixa i Fundació Plataforma Educativa i permetrà disposar de 4 noves places, ampliant la seva capacitat fins les 30 places.

Els treballs han creat molt expectació entre totes les persones que viuen i treballen a Can Font,i en segueixen l’evolució i avenços realitzats dia a dia. La previsió és que les tasques d’ampliació s’allarguin fins el proper any quan tindrem a disposició les noves habitacions i espais comuns.

canfont03

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield