Multifotos col·labora amb Fundació Astres

Durant aquest mes de maig de 2015 i fins a finals de juny, la Fundació Astres i l’escola de fotografia Multifotoss han iniciat una nova col•laboració fotogràfica per dotar a l’entitat de més i millors imatges de la tasca diària que realitza.

En aquesta ocasió, els alumnes de Multifotos se centreran en les brigades urbanes d’Astres i l’Autotaller Canigó, per tal de mostrar-nos la bona feina diària que duen a terme aquests professionals, els serveis que ofereixen, com són els seus llocs de treball, els equip de persones que realitzen les tasques etc. A finals de juny, els artistes de Multifotos ens presentaran les fotografies que resultin d’aquesta col·laboració.

L’Associació Multifotos és un taller-escola de fotografia a Girona que col·labora de manera desinteressada amb la Fundació Astres des de 2013 per tal d’ampliar el banc d’imatges de l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield