Astres corre per l’Oncolliga

El passat dissabte 19 de setembre la Fundació Astres va participar en la III Cursa solidària de la Festa Major de Santa Coloma de Farners organitzada pel Club Olímpic Farners amb l’Ajuntament de Santa Coloma i la col·laboració dels voluntaris de la Obra Social de La Caixa.
Aquesta cursa es va dividir en dos circuits urbans, un de 200 metres i un altre de 2,5km. Els usuaris de diferents serveis van gaudir d’una tarda solidària plena de companyerisme, respecte i diversió, i el 100% de la recaptació de la cursa es va destinar a la Fundació Oncolliga i a llibres de lectura infantil i contes per a la Creu Roja.
Felicitats a tots els campions i campiones que hi vau participar!

Astresoncolliga

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield