En Pep Sala visita Can Font!

El passat 28 de setembre i coincidint amb el 6è aniversari de la inauguració de la Residència Can Font de la Fundació Astres, el músic i cantautor Pep Sala va oferir una entrevista als nois i noies del Taller de Ràdio “El Cigne Rostit”.

Va ser una trobada agradable i càlid al costat d’un artista que porta més de quatre dècades treballant sobre els escenaris per brindar la màgia del seu art al nombrós públic que el segueix fidelment.
Cadascun dels “Cignes” van realitzar al seu torn les preguntes que han estat preparant, investigant i produint en el taller durant les dues setmanes anteriors a la seva visita i en “Pep”, com l’anomenaven amb afecte, va contestar-les totes, encara que alguna fos poc convencional.

La visita va concloure amb una cantada de tots junts la cançó “Boig per tu” que en Pep a composat junt al inoblidable Carles Sabater, i amb la degustació de la coca que vam preparar especialment per a l’ocasió i que va quedar boníssima!

PepSala2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield