Multifotos fotografia l’Autotaller Canigó

Aquest 2016, l’escola de fotografia Multifotos i Plataforma Educativa, han signat un nou acord de col·laboració que permetrà que el grup d’organitzacions proposar projectes fotogràfics als grups d’alumnes d’aquesta escola per tal d’ampliar el seu banc d’imatges i al seu torn, aquests tindran la possibilitat de tenir encàrrecs fotogràfics ‘reals’ pel seu treball final de curs.

Aquesta nova col·laboració, la tercera des de 2014, de moment s’ha traduït en una doble sessió fotogràfica que es va realitzar el passat dia 3 de març a l’Autotaller Canigó de la Fundació Astres.
La jornada fotogràfica es va dividir en dues sessions, una al matí i l’altra al vespre, en què els i les alumnes han pogut conèixer de primera mà quins són els serveis que ofereix el taller, els espais de què disposa, com s’hi treballa i han pogut conèixer i compartir moments i vivències amb els companys de l’autotaller. 
La sessió va ser un èxit i tant els propis fotògrafs com els treballadors de l’autotaller els va encantar l’experiència i s’han quedat amb ganes de més.

Per aquells que encara no conegueu l’Autotaller, es tracta d’un taller professional de reparació de vehicles localitzat al Salt que ofereix serveis de mecànica general, revisions, climatització, electricitat, canvis d’olis, filtres i reparacions habituals per a totes les marques  i que a més és un projecte compromès i de responsabilitat social.

Des d’aquí agrair a Multifotos i a tots els professionals que hi vau participar la bona feina i a ajudar-nos a mostrar la tasca de l’Autotaller Canigó de Salt!

fotos_taller

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield