Què li passa al teu germà?

q

La Fundació MRW, amb la col·laboració de DINCAT, Plena Inclusión i el Conservatori del Liceu, us convidem a la presentació del llibre “Què li passa al teu germà?”, un manual per promoure el benestar de les famílies amb infants amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i que vol ajudar a comprendre i compartir les emocions que experimenten els germans de persones amb discapacitat.

La presentació del llibre, de l’autora Àngels Ponce amb il·lustracions de Miguel Gallardo, és el proper dijous 14 d’abril a les 19h al Conservatori del Liceu de Barcelona (C/ Nou de la Rambla, 82-89. – accés C/Estel).

Tots els assistents rebran un llibre.
Cal inscripció prèvia.

Tràiler del llibre “Què li passa al teu germà?”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield