La setmana del voluntariat passa per Astres Sta. Coloma!

El passat dilluns 13 de Juny, els nois i noies de la Llar Santa Coloma de la Fundació Astres vam rebre una visita molt especial. En motiu de la setmana del voluntari, que organitza l’entitat “la Caixa” ens van visitar sis professionals disposats a fer-nos-ho passar molt bé. A part dels col·laboradors vam tenir un convidat molt especial, en Becker, que va fer que encara gaudíssim una mica més de la passejada pel parc de Sant Salvador de Sta. Coloma de Farners.

L’experiència va ser fantàstica, vam caminar una bona estona, vam jugar, ens vam fer moltes fotos amb en Becker i vam parlar molt amb els voluntaris que van venir a veure’ns. L’experiència va durar tres hores, però amb la companyia d’aquest nou amic se’ns va fer a tots plegats molt curt. I és que tan curta se’ns va fer l’estona que després de la caminada vam voler anar a fer el toc per refrescar-nos i per no tenir-nos que acomiadar dels nostres convidats.
Els nois i noies de la llar Santa Coloma us conviden a que torneu quan ho desitgeu!

dav
dav

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield