Avui és el dia internacional de la discapacitat!

Avui dia 3 se celebra mundialment el dia internacional de la discapacitat. Aquest dia tothom és present i protagonista, de manera que nosaltres,la Fundació Astres, en volem formar part. Un dia com avui serveix per reivindicar els drets i el benestar de totes les persones i continuar estenent la igualtat d’oportunitats per tothom.

Animem a tothom que avui surti al carrer a participar als actes que es celebren arreu del territori i aportar el seu gra de sorra per ajudar a que el món sigui cada dia millor que l’anterior per a totes les persones que hi viuen. Si esteu interessats, podeu consultar el programa de l’acte que ha preparat DinCat.

Feliç dia de la Capacitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield