IV JORNADA DE TEATRE I PSICOLOGIA

El teatre aplicat a l’àmbit de la salut mental

Dissabte 7 d’abril a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles

Us recomanem vivament la IV Jornada de Teatre i Psicologia està organitzada per Escenaris Especials i  el Col·legi Oficial de la Psicologia delegació de Girona  amb el patrocini de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles. Enguany, la jornada s’enfocarà en “El teatre aplicat a l’àmbit de la salut mental”.

Es tracta d’una jornada adreçada a professionals de l’àmbit de la salut, la psiquiatria i la psicologia, educadors socials, però també actors, directors teatrals o estudiants d’art dramàtic. I és que el teatre pot tenir aplicacions beneficioses en molts àmbits.

Escoltareu ponències de diferents professionals de l’àmbit teatral, social i de la salut que  ens parlaran del concepte de salut mental, exposaran els seus projectes i realitzaran un taller pràctic de prevenció per tenir una bona salut mental. Durant tot el dia, escoltarem diferents discursos i vivències, que ens  permetran ampliar el nostre ventall  de recursos i eines d’intervenció  amb el col·lectiu de persones que pateixen una malaltia mental.

més informació aquí

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield