CINEMA, l’espectacle.

A punt d’estrenar aquesta meravella creada i protagonitzada pels alumnes d’Escenaris Especials. Una història que reflexiona sobre la invisibilitat de les persones en risc d’exclusió social a la gran pantalla.

Com és que les persones amb discapacitat que apareixen en una pel·lícula fan sempre de persones amb discapacitat i prou? Per què no interpreten personatges que ens parlin de la por o del desig? Per què no fan d’un fugitiu o d’una lluitadora? L’estigma fa que algú amb autisme o una malaltia mental només pugui parlar d’això: de l’autisme i la malaltia mental. Volem plantejar-nos què hagués passat si Thelma i Louis haguessin tingut Síndrome de Down. O en Cary Grant a “Con la muerte en los talones” hagués estat autista. Com hagués viscut una persona amb discapacitat la història d’amor entre Marcello i Silvia a la Dolce Vita? O entre Ilsa i Rick a Casablanca? Amb aquestes inquietuds vam encarar el procés de CINEMA.

CINEMA s’estrena en primícia a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles i es podrà veure al Teatre Lliure al maig i a la Sala La Planeta al juny.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield