Coneixeu el Centre Ocupacional del gironès? Us en fem cinc cèntims

Com sabeu, la Fundació Astres gestiona diferents serveis destinats a la promoció de l’autonomia personal i social de persones amb diversitat funcional, entre els quals hi ha el Centre Ocupacional (CO) consolidat des del gener del  2002 i situat a la comarca del gironès.

 

El CO del Gironès està integrat per un servei de teràpia Ocupacional (STO) amb una cobertura de 24 places i un Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) amb una cobertura de 16 places. És un projecte destinat a atendre persones majors de 18 anys amb discapacitat intel·lectual lleu, moderada o greu (amb un grau de discapacitat igual o superior al 65%).

“La persona és l’eix central de la nostra intervenció”

Se’ls ofereix durant una jornada diària de 8 hores, una atenció diürna, individualitzada i integral, intervenint de manera tant en l’ajustament personal i social com en l’Ocupació terapèutica.

Els professionals del Centre Ocupacional  ens recorden allò que tenen present cada dia: “la persona és l’eix central de la nostra intervenció, fonamentant l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental en el model de qualitat de vida, entès com un concepte que reflecteix les condicions de vida desitjades per una persona (…)

“Cal que els recursos s’adaptin a les persones i no les persones als recursos, i per aquest motiu es treballa des de la flexibilitat de serveis”

Veiem a les persones amb discapacitat amb uns ulls optimistes, fent una clara aposta per les seves capacitats i amb una metodologia de treball en el que promovem el seu desenvolupament personal a partir de la ferma convicció que totes les persones tenen dret a rebre tots els suports necessaris i adequats. Cal que els recursos s’adaptin a les persones i no les persones als recursos, i per aquest motiu es treballa des de la flexibilitat de serveis , atenent  i acompanyant en tot moment les diferents necessitats de la persona en les diferents etapes i moments del seu procés vital”.

“Mirem a les persones amb discapacitat amb uns ulls optimistes”

Un pensament sobre “Coneixeu el Centre Ocupacional del gironès? Us en fem cinc cèntims

  1. Bona tarda.
    Us volia fer arribar el currículum per si teniu alguna vacant al vostre centre. Teniu una adreça per poder enviar el CV?
    Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield