Formació gratuïta: L’afectivitat i la sexualitat en les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament

La Fundació Astres amb col·laboració de Dincat i el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, han organitzat una formació gratuïta sota el títol de “L’afectivitat i la sexualitat en les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament”.

Aquesta sessió està dedicada a la clarificació de conceptes bàsics i qüestions significatives, així com generar un espai de trobada per compartir experiències. La sessió serà online, el proper dimarts 23 de març a les 18h i anirà a càrrec de Gemma Deulofeu.

Cal confirmar la participació al telèfon 972214404 demanant per Berta.

L’enllaç de la formació és:

https://zoom.us/j/96911228006?pwd=MWJaempHWFQzTXRQSVBRWnI5UFZFZz09

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield