El projecte SMARTS, liderat per Astres, ha començat

Els socis i sòcies del projecte han inciat el projecte amb una primera reunió en línia que va servir per marcar la pauta per a una interessant i fructífera col·laboració. SMARTS – Supporting Me About Rights ToSexuality – és un projecte Erasmus + KA2 que va començar l’1 de setembre de 2020 i tindrà una durada de 36 mesos, fins el 31d’agost de 2023.
 
L’objectiu del projecte és identificar millor les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o afectades per trastorns mentals en el camp de la sexualitat així com desenvolupar les seves habilitats i les dels proveïdors de serveis en l’àmbit del suport a la presa de decisions en relació a la seva sexualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield