Fundació Astres

La Fundació Astres desenvolupa projectes, programes i serveis per a l’atenció integral de persones amb discapacitat intel·lectual per a la millora de la seva autonomia.

Missió

Garantir un futur digne i òptima qualitat de vida a les persones amb discapacitat intel·lectual de les comarques gironines des d’un abordatge integral, individualitzat i integrador.

Visió

Fundació Astres vol ser una entitat:

 • Participativa en el seu entorn i englobada en el projecte corporatiu de Plataforma Educativa.
 • Reconeguda en la qualitat en l’atenció de l’atenció a les persones amb discapacitat.
 • Amb responsabilitat, generadora de coneixement i eficient.
 • Respectuosa i compromesa amb el medi ambient, amb els usuaris i amb els  professionals
 • Oberta, transparent, dinàmica, creativa, innovadora, integrada en el seu entorn.
 • Estructurada, seriosa, solvent i que genera confiança
 • Que creu en la complementarietat, les xarxes i l’ètica professional

Astres
Vols saber-ne més :

4 pensaments sobre “Fundació Astres

 1. M’agradaria formar part del vostre equip de professionals. Sóc integradora social i estudiant d’educació social. Gràcies!

 2. Hello, I am studying a course d’incerció laboral per a persones amb discapacitat with the Fundació Gentis. I discovered you blog page and read it. I think that your Fundació is a good way of helping people with their type of learning difficulties. I would like to learn more about your foundation and maybe work with you as part of my studies. Thank you.

  Hola estic fent un curs d’incerció laboral per a persones amb discapacitat, amb la Fundació Gentis. He trobat la teva pàgina de blog i he llegit. Penso que la teva fudació és una bona manera d’ajuda gent amb les seves discapacitats. M’agrada aprendre més sobre la teva Fundació i potser faré practiques com part dels meus estudies. Gracies.

Els comentaris estan tancats.