La Llar residència Sant Ponç de la Fundació Astres se’n va de càmping!

Camping_St_Ponç_estiu13

Els passats dies 15 i 16 de juny de 2013 les persones usuàries i equip educatiu de la Llar residència Sant Ponç de la Fundació Astres varem anar de càmping!. Vam gaudir d’una estança magnífica als bungalows del Càmping “Las Dunas” de Sant Pere Pescador. Ja havíem anat de càmping amb tenda de campanya però no amb bungalow, ens ho vam passar d’allò més bé ja que anàvem equipats amb tot el que necessitàvem i per sort en cap moment varem trobar a faltar la televisió!

Va fer un temps ideal, poc vent i molt sol!, això ens va permetre gaudir de totes les instal·lacions del càmping: platja, piscina, àpats a la fresca, cantada amb guitarres al vespre, anar a pescar… També varem donar un tomb pel càmping veí “La Ballena Alegre” on hi havia una concentració de furgonetes Volkswagen, introduint-nos en l’ambient i la festa del moment, genial!.

Un cap de setmana que tots ja pensem en repetir, de ben segur que l’estiu vinent hi tornarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield