Manifestació virtual contra la violència masclista #VoyTapadaNoCallada

Avui, 25 de novembre, Dia Internacional per a l’erradicació de la violència contra les dones, Plena Inclusión España us convoca a la Manifestació online #VoyTapadaNoCallada, que vol reivindicar la visibilitat de les múltiples formes de violència exercida sobre les dones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament.

Aquesta manifestació es realitzarà a Zoom i serà emesa també a través de facebook live, avui dimecres 25 de novembre a les 13h. Durant l’acte, diverses activistes amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament oferiran discursos contra la violència i s’estrenarà una cançó en directe.

Si en voleu saber més: cliqueu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield