Fundación ONCE cofinançarà els costos de les obres d’ampliació de Can Font

La Residència Can Font de la Fundació Astres iniciarà properament una ampliació de les seves instal·lacions que li permetrà ampliar l’oferta de places, de 26 a 30. Aquesta ampliació serà possible gràcies a la subvenció resolta aquest passat més d’octubre de 2013 per la Fundación ONCE per la cooperació i inclusió social de persones amb discapacitat, que cofinançarà els costos de les obres d’ampliació i permetrà que persones que fins ara no havíem pogut admetre per manca de plaça, puguin iniciar el seu itinerari a Can Font.

Les obres consistiran en una reforma i distribució d’espais interiors i ampliació d’una ala del centre per atendre les 4 noves places.

Per aquells que no conegueu Can Font, explicar-vos que es tracta d’un servei on s’atenen persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducte que s’ubica a Llorà (al Gironès). En aquesta residència, les persones ateses hi fan vida, i hi realitzen activitats diürnes d’ajustament personal i social a més de tasques d’ocupació terapèutica.

canfont

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield