La Llar Sant Ponç visita la Vall de Núria

El passat 16 de Febrer els usuaris i educadors de la Llar-Residència Sant Ponç van anar d’excursió a la Vall de Núria.Es van aixecar ben aviat i a les 10h ja estaven de camí. Com que la Vall és inaccessible amb furgoneta, a Queralbs van agafar el Cremallera i desprès d’un dels llargs túnels va aparèixer Núria! I tot ple de neu! Van fer guerra de boles de neu, es vàren tirar amb trineu i van veure com es fan les estàtues de gel. Va ser molt divertit i tots esperen tornar-hi ben aviat!!! Potser la propera vegada s’atreviran a arribar a Núria caminant des de Queralbs, o a pujar el Puigmal… Us animem a tots a fer aquesta excursió!!IMG-20130216-WA003CAM00047

CAM00046

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield