Els usuaris de la Fundació Astres de Santa Coloma de Farners visiten “Girona Temps de Flors”

Diferents moments de la visita. Imatge: Fundació Astres
Diferents moments de la visita. Imatge: Fundació Astres

Entre l’11 al 19 de maig Girona celebra la 58a edició del “Temps de Flors”. La ciutat engalana el seus patis, jardins d’alguns habitatges, organismes i museus així com alguns indrets d’interès que normalment no estan oberts al públic. Aquests es poden visitar en un itinerari cada any canviant. Amb el pas del temps s’ha complementat amb diferents activitats artístiques i diferents col·laboracions en els muntatges per part d’entitats arrelades a la ciutat.

Aquesta exposició es celebra des de 1954, quan unes dones de la secció femenina de la “Falange” van muntar la primera exposició al Teatre Municipal. Després de, durant molts anys fer-ho en diferents escenaris, a partir del 1992 es va obrir l’exposició a tot el Barri  Vell  de Girona.  

Aprofitant l’ocasió els usuaris de la Fundació Astres de Santa Coloma, van anar a fer una visita per tota la ciutat. La sortida va anar molt bé però es va haver de caminar molt i van arribar un xic cansats!

Us animem a assitir-hi i recordeu que pel “Temps de Flors” la Fundació Astres té una parada de bijuteria i altres productes al Pont de Pedra de Girona!

Parada de la Fundació Astres al Pont de Pedra pel Girona Temps de Flors 2013!. Foto: Fundació Astres
Parada de la Fundació Astres al Pont de Pedra pel Girona Temps de Flors 2013!. Foto: Fundació Astres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield