El Cigne Rostit celebra 4 anys entrevistant Gerard Quintana

Gererd Quintana acompanyat dels nois i noies del Cigne Rostit. Foto: Fundació Astres
Gererd Quintana acompanyat dels nois i noies del Cigne Rostit. Foto: Fundació Astres

El músic Gerard Quintana, líder del llegendari grup de rock Sopa de Cabra va arribar puntual a la cita amb els nois i noies del Taller de Ràdio El Cigne Rostit de la Residència “Can Font” de la Fundació Astres.

El propietari de la Llibreria Context, el Sr Frederic Streich (voluntari col·laborador de la residència) va obrir l’espai del seu local donant totes les facilitats perquè els nois i noies del taller de ràdio muntéssin els equips de so i els micròfons necessaris per a l’entrevista.

Gerard Quintana va respondre, durant gairebé dues hores, una a una les preguntes realitzades pels “Cignes” en un entorn d’alegria i entusiasme.

Ells i el nombrós públic present corejaven les cançons de Gerard Quintana i Sopa de Cabra de memòria i alguns, fins i tot, es van posar a ballar!

A l’entrevista oberta també van assistir-hi els nois i noies de la Llar residència Sant Ponç de la Fundació Astres.

Gerard Quintana va animar i encoratjar molt els nostres nois en la seva tasca periodística i d’assoliment d’una major autonomia i els va instar a continuar lluitant per “superar” els obstacles que els presenti la vida, tot explicant-los anècdotes personals com a exemple de lluita.

La trobada amb en Gerard Quintana va ser una extraordinària manera de celebrar els 4 anys del Cigne Rostit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield