AmbPasFerm

Neix Amb Pas Ferm, l’Agrupació d’Escoles i AMPES d’alumnes d’educació especial de les comarques de Girona. Aquest projecte, iniciat per Els Àngels escolars comarcal del Baix Empordà, Font de l’Abella escola comarcal de Gironès i el Ventijol escola comarcal  de la Selva Marítima, té la intenció de crear xarxes entre entitats per aconseguir recursos i crear activitats que afavoreixin el desenvolupament personal i social de les persones amb discapacitat i la inclusió d’aquestes en activitats socials d’interès comú.

Amb Pas Ferm necessita col·laboradors per dur a terme una jornada dedicada a l’esport adaptat programada pel dia 18 de març a Santa Cristina.  Aquesta diada esportiva vol fer possible l’accés a la pràctica esportiva de les persones amb discapacitat intel·lectuals a més de conscienciar a la ciutadania sobre el dret de qualsevol persona a accedir a la pràctica esportiva, independentment de les seves possibilitats i capacitats.

La diada constarà d’una marxa popular que comptarà amb dos recorreguts:

  1. Recorregut 3km: el qual garanteix la viabilitat de transcorre’l tant si es té discapacitat intel·lectual i/o motriu com si no i totalment transitable per cadira de rodes.
  2. Recorregut 12km: més llarg i amb un avituallament al mig.

I en acabat, d’activitats familiars que agradaran a petits i grans:

  • Un espai d’esport adaptable, gimnàstica rítmica adaptada i jocs esportius.
  • Concert amb el grup musical DI-VERSIONES que tancarà la jornada donant un toc musical i engrescador.

L’organització espera promocionar l’esport adaptat, donar l’oportunitat a persones amb discapacitat participin en diferents activitats, sensibilitzar a la ciutadania i establir relacions entre famílies, entitats i altres organitzacions.

No us ho perdeu, apunteu-vos el 18 de març a la vostra agenda aquesta diada tan esportiva!

Si esteu interessats en col·laborar amb aquest projecte, podeu posar-vos en contacte amb: aaeegirona@gmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield