L’Ateneu cooperatiu de les Terres de l’Ebre participa en les V JORNADES D’EMPRENEDORIA I CONEIXEMENT A L’INSTITUT MONTSIÀ

Durant la setmana del 3 al 6 d’abril 2017, l’Institut Montsià d’Amposta ha organitzat les V Jornades d’emprenedoria i coneixement.  L‘ateneu Cooperatiu de les Terres d’Ebre juntament amb direcció i professorat de l’IES Montsià d’Amposta van participar en l’elaboració i dinamització del  I Campament d’Innovació Multidisciplinar en el marc de les Jornades. Concretament, es va realitzar un taller d’emprenedoria en el qual els alumnes van plantejar solucions mitjançant idees de nous negocis que ajudessin a conservar i protegir el territori.

Després de presentar les seves propostes empresarials, l’Ateneu va treballar amb els alumnes la reflexió sobre l’alternativa del model d’empresa cooperativa, presentant alguns exemples de cooperatives d’iniciativa social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield