Gestió forestal amb valor afegit

Diversos mitjans recullen el conveni signat entre la Fundació Astres, l’Ajuntament de La Ràpita i el COPATE – Consorci Polítiques Ambientals Terres de l’Ebre per iniciar el projecte de Minimització dels efectes del Canvi climàtic i prevenció d’incendis forestals al bosc del Burgà.  Estem molt contents de poder realitzar aquests treballs que van molt més enllà d’una qüestió ambiental perquè es realitzen a través de persones que tenen dificultats d’accedir al mercat laboral degut a la seva discapacitat.

Els encarregats de dur a terme la tasca seran els membres de la brigada mediambiental que opera a Terres de l’Ebre, un equip de sis joves en risc d’exclusió social o amb alguna discapacitat intel·lectual que comptaran amb el suport tècnic del COPATE.

El Bosc del Burgar és un dels indrets més emblemàtics de la serra del Montsià dins el terme de la Ràpita, i és apreciat per la seua densa vegetació, entre els que es troba el pi blanc, una espècie autòctona. Els treballs estan dirigits a minimitzar els efectes del canvi climàtic i prevenir incendis forestals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield