Social Clean, un servei de bugaderia amb valor afegit

Avui us volem parlar del Social Clean, el servei de bugaderia del Centre Especial de Treball Astres Terres de l’Ebre.

Social Clean neix a partir de la demanda d’un client municipal i ho treballen en un programa de tastets formatius per tal d’empoderar joves en discapacitat.

L’objectiu de Social Clean és  formar aquests joves en diferents oficis per tal de capacitar-los laboralment i trobar la seva vocació. Es compartien els espais de bugaderia de La Duna, compaginant horaris i necessitats per tal d’optimitzar les instal·lacions. Així comença el servei de bugaderia que anat creixent amb la demanda al territori dintre de l’àmbit turístic.

Recentment  el servei s’ha ampliat, adquirint maquinària pròpia per a poder cobrir la demanda. Gràcies al suport Fundació Godó, Fundació Once i l’Obra Social la Caixa s’ha pogut fer aquesta important ampliació.

A dia d’avui treballen una oficial i dos peons en discapacitat, es treballa a nivell semi-industrial per a petits hotels, cases rurals, habitatges d’ús turístics, etc. La seva màxima : Treballar des de la proximitat, servei personalitzat i atenció individual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield