Entrem a la recta final de les obres de la residència Can Font

A principis del 2015 us anunciàvem que havíem col·locat la primera pedra de les obres d’ampliació de la Residència Can Font de la Fundació Astres. Doncs bé, ens plau anunciar-vos que les obres ja es troben a la recta final i queden només els últims detalls (mobiliari, decoració i alguns retocs de pintura) per poder inaugurar els nous espais.

Ens fa molta il·lusió poder-vos ensenyar algunes imatges d’aquests espais, que han estat cofinançats per  Fundación ONCEDiputació de GironaFundació La Caixa i Fundació Plataforma Educativa que amb les seves aportacions han fet possible i esperem poder-ho inaugurar i donar la benvinguda als nous habitants de Can Font en el transcurs de les properes setmanes.

Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible !!

canfont04

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield